Hlavní obsah

Slíbil muži peníze, pak ho orálně znásilnil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRACHATICE

Z orálního znásilnění jiného muže podezřívají policisté z Prachatic 37letého muže z okolí Volar. Jeho stíhání zahájili ve středu večer poté, co na jeho zvláštní chování upozornil 27letý muž, který se stal cílem jeho chlípných choutek.

Článek

V prostoru bývalých kasáren ve Volarech na Prachaticku nejdříve starší muž oslovil mladšího, zda si nechce vydělat nějaké peníze. Ten souhlasil a nechal se odvézt do vyhořelé budovy Music klubu ve Volarech.

"Když muži společně vešli do budovy, nařídil sexu chtivý agresor mladšímu, aby si stáhl kalhoty. Ten ale odmítl. Staršímu muži se pak podařilo stáhnout mu kalhoty ke kolenům násilím. Začal ho osahávat na hýždích a přirození. Následně zaklekl a začal mladšího muže uspokojovat orálně," popsal sled událostí policejní mluvčí Jaroslav Pangl.

Poškozený muž pak připravil na násilníka léčku. Souhlasil s další schůzkou kolem devatenácté hodiny na utajeném místě, s čímž druhý muž souhlasil. Nechal proto napadeného muže odejít. Ten pak poté neváhal a zavolal policii, která se případem začala zabývat.

Reklama

Výběr článků

Načítám