Hlavní obsah

Šla na disko do Říčan a probudila se na Proseku

Novinky, apb, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policisté o uplynulé sobotě úporně pátrali po devatenáctileté studentce vyšší odborné školy, jejíž zmizení ohlásil v sobotu okolo jedné hodiny po půlnoci její třiadvacetiletý přítel.

Článek

"Mladí lidé si vyrazili v pátek na diskotéku do Říčan. Podle svědků z ní odešla v pátek v noci bez peněz a pěšky do Prahy. Od té doby o sobě nepodala zprávu," řekla o mileneckém dramatu Právu mluvčí policie okresu Praha-východ Diana Bušková.

Policisté zahájili okamžitě pátrací akci na diskotéce a v jejím okolí, pročesávali restaurace, benzinová čerpadla, vlakové a autobusové zastávky, dotazovali se v nemocnicích a na záchrance. Po dívce se však slehla země. Pátrání zastavili až v sobotu odpoledne.

Pravdu zná zřejmě jen dívka

"Hledaná dívka se se svým přítelem dostavila na policejní služebnu. Byla nezraněna. Uvedla, že si z pátečního odchodu z říčanské diskotéky nic nepamatuje, protože byla opilá," objasnila mluvčí důvod ukončení pátrací akce.

Opilost byla zřejmě značná. Dívka se totiž probudila v sobotu pozdě odpoledne v Praze 9 Na Proseku v bytě lidí, které neznala. Nepamatovala si, jak se z Říčan na Prosek, do bytu a do postele dostala. Po probuzení zavolala mobilem svého přítele, který si dívku vyzvedl a spolu s ní šel vše vysvětlit policii.

"Výmluva na dočasnou ztrátu paměti se nám nijak nezamlouvala. Stejně jako údajné procitnutí v bytě neznámých lidí. Dívce se však nic nestalo a kriminální delikt nespáchala. Takže jak to vlastně bylo s její cestou z Říčan a ztrátou paměti, je už jen věcí milenců," uzavřel policista seznámený s případem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám