Hlavní obsah

Skrytá kamera natočila sexuchtivého násilníka

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Neznámý muž, který minulý pátek ve výtahu v panelovém domě v Ostravě-Hrabůvce násilím vyžadoval sex po 17leté dívce, se zatím asi naivně domnívá, že spravedlnosti unikne. Netuší ale, že jeho tvář ve výtahu zaznamenala skrytá kamera.

Foto: Anna Čelouchová

Koncert v zahradě mníšeckého zámku.

Článek

Fotografie muže s černým kulichem, přistiženého kamerou při činu, poskytl médiím mluvčí ostravské policie Milan Klézl. Zároveň požádal čtenáře, aby informace o jeho totožnosti sdělili na lince 158.

Neznámý muž minulý pátek sledoval mladou dívku od tramvajové zastávky Hotelový dům Hlubina až k domu na ulici Jiřího Herolda. Spolu s ní vstoupil do domu a pak i do výtahu.

"Po rozjetí zdviže mladou ženu uchopil pod krkem a přitlačil ji ke stěně. Přitom po ní požadoval, ať mu to udělá rukou," uvedl Klézl. Když dívka muže upozornila, že ve výtahu je nainstalována bezpečnostní kamera, ke své smůle jí neuvěřil.

"Reagoval tak, že poškozenou kopl do břicha a začal jí tahat za vlasy. Po zastavení se pak výtah znovu rozjel, tentokrát směrem dolů. Dívka ještě dostala otevřenou dlaní přes obličej. Výtah se pak zastavil a muž z místa činu utekl. Ke zranění poškozené naštěstí nedošlo," dodal Klézl.

Zatím neznámý muž, kterého chce policie obvinit z trestných činů vydírání a omezování osobní svobody, je starý asi25 let, vysoký 170 centimetrů a má oválný obličej. Na hlavě měl černého kulicha a oblečenou měl šedomodrou bundu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám