Hlavní obsah

Silnici z Benátek na Lysou zastavila vážná nehoda pěti aut

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benátky nad Jizerou

Vážná dopravní nehoda se stala ve čtvrtek v podvečer u Benátek nad Jizerou a úplně zablokovala silnici ve směru od Benátek na Lysou nad Labem.

Silnici z Benátek na Lysou zastavila vážná nehoda pěti autVideo: Novinky

 
Článek

„Poblíž tamní čerpací stanice se střetla čtyři osobní auta a jedno nákladní. Po střetu jednoho z osobních aut s nákladním vozem Iveco zůstala v osobním autě zaklíněná jeho řidička a bylo třeba ji za pomoci hasičů vyprostit. Silnice musela být uzavřena,“ řekla Právu mluvčí středočeské policie Lucie Nováková.

Na místo dorazili i záchranáři, kteří se věnovali především zaklíněné ženě a pak také dvěma dětem. „Děti byly bez viditelných zranění, ale preventivně byly převezeny do nemocnice na pozorování. Žena měla středně těžká zranění dolních končetin a byla letecky převezena do liberecké nemocnice,“ potvrdila mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

Podle upřesnění policie a hasičů se nehoda stala kolem 18. hodiny nedaleko od přemostění dálnice D10 ve směru na obec Jiřice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám