Hlavní obsah

Servírka uhořela v hospodě

Novinky, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Servírka uhořela v pátek ráno v kulturním domě ve Skalici u Frýdku-Místku. Na požár upozornili místní občané, kteří ucítili od zastávky kouř. Poté, co hasiči oheň zlikvidovali, objevili ohořelé tělo 38leté zaměstnankyně, která občas po službě v restauraci přespávala.

Foto: Petr Krupička

Ilustrační foto

Článek

"Lidé stáli na zastávce a ucítili spáleninu, vycházející z kulturního domu. V jedné místnosti tam objevili ohořelé tělo servírky," popsala smutnou událost pracovnice místní pošty.

Operační důstojník frýdecko-místeckých hasičů upřesnil, že hořelo ve skladu. Ačkoliv byl požár podle něj malého rozsahu a nerozšířil se do okolních místností, hasiči našli tělo, až když plameny zcela uhasili.

Nehoda nebo vražda

Obyvatelé vesnice jsou přesvědčeni, že servírka za požár mohla sama. "Mezi lidmi se povídá, že asi usnula s hořící cigaretou," řekla ředitelka místní mateřské školy.

"Případ vyšetřujeme jako podezřelé úmrtí. Příčinu smrti by měla objasnit soudní pitva," uvedla severomoravská policejní mluvčí Soňa Bradáčová. Kriminalisté zatím nevylučují ani možnost, že se servírka stala obětí vraždy a požár měl zločin zamaskovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám