Hlavní obsah

Seniorka za volantem smetla na Kladensku motorkáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při nehodě osobního vozu s motocyklem u Velvar na Kladensku byl v pondělí večer vážně zraněn motorkář. Do nemocnice ho transportovali záchranáři vrtulníkem.

Nehoda VelvaryVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na sjezdu ze silnice I/16 na Velvary. Seniorka v osobním voze přejela ze zatím neznámých příčin do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím motorkářem.

„Sedmasedmdesátiletá řidička osobního vozu zn. Hyundai přejela v zatáčce do protisměru, kde se čelně srazila s motocyklem, za jehož řídítky seděl 41letý muž. Při nehodě utrpěl motorkář vážná zranění v oblasti pánve a dolních končetin,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda Velvary

Policisté museli sjezd obousměrně uzavřít. Motorkáře, který byl po nehodě při vědomí, ošetřili záchranáři a následně ho letecky přepravili do jedné z pražských nemocnic.

„Dechové zkoušky byly jak u řidiče motocyklu, tak u řidičky osobního vozu negativní. Okolnosti nehody nadále prověřují dopravní policisté,“ doplnila mluvčí.

Motorkář nezvládl řízení a spadl, druhý do něj najel. Muž nepřežil

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám