Hlavní obsah

Motorkář nezvládl řízení a spadl, druhý do něj najel. Muž nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při nehodě dvou motocyklů se v pátek odpoledne zranili oba motorkáři, jeden z nich, osmadvacetiletý muž, pád ze stroje nepřežil. Nehoda se stala na silnici I/56 u obce Staré Hamry na Frýdecko-Místecku.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Osmadvacetiletý motorkář podle policistů zřejmě nezvládl průjezd zatáčku a spadl, posléze do něj narazil další motocykl, který řídil devětatřicetiletý muž.

„Motocyklista ve věku 28 let utrpěl při nehodě smrtelná poranění v oblasti hrudníku, břicha a dolní končetiny, kterým podlehl ještě před příjezdem záchranářů, pomoci mu již nebylo možno,“ uvedl mluvčí zdravotnické záchranné služby Lukáš Humpl.

Motorkáři havarovali v půl třetí odpoledne. Silnice, která je tahem na Slovensko, byla částečně uzavřena až do půl osmé.

„Hasiči po příjezdu na místo události provedli na obou havarovaných motocyklech protipožární opatření a sorbentem zasypali uniklé provozní náplně. Při nehodě byli zraněni dva lidé, jeden z nich smrtelně,“ uvedl velitel krajských hasičů Jakub Kozák.

Kropicí vůz se v Praze vyhýbal policii a střetl se se skútrem. Motorkář zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám