Hlavní obsah

Senior vjel u Plzně do protisměru. Na místě zemřel, dva lidé se těžce zranili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chotíkov

Život 71letého řidiče felicie vyhasl při nedělní nehodě, která se stala nedaleko Chotíkova u Plzně. Čelně narazil do protijedoucího auta. Sedmašedesátiletá spolujezdkyně utrpěla vážná poranění, stejně jako 69letý šofér z druhého vozu.

Foto: ZZS Plzeňského kraje

Smrtelná nehoda u Chotíkova nedaleko Plzně

Článek

Neštěstí se stalo krátce po poledni na hlavním tahu z Plzně do Karlových Varů, konkrétně poblíž Chotíkova u čerpací stanice Robin Oil.

Policejní mluvčí Michaela Raindlová řekla, že 71letý řidič Škody Felicie směřoval na Plzeň. „Z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem značky Škoda Octavia. Tu řídil devětašedesátiletý muž,“ popsala.

Prvotní informace hovořily o tom, že ve Škodě Octavii cestovala ještě 67letá žena. Při vyšetřování však vyšlo najevo, že jela ve felicii.

Mária Svobodová z krajské záchranky uvedla, že 71letý muž utrpěl rozsáhlá poranění, jimž na místě podlehl. „Sedmašedesátiletá pacientka měla mnohačetná poranění a byla ve vážném stavu. Na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice ji transportoval vrtulník,“ sdělila. Ve zdravotnickém zařízení skončil i 69letý muž se středně těžkými poraněními.

„U zemřelého jsme nařídili soudní pitvu. Případ si převzali kriminalisté z Plzně-venkova,“ uzavřela Raindlová.

Záchranná akce v centru Plzně: Potápěči hledali několik hodin v řece Radbuze člověka

Krimi

Výběr článků

Načítám