Hlavní obsah

Senior nejdříve naboural do BMW a pak svou škodovku převrátil na střechu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaasedmdesátiletý řidič ve středu kolem druhé hodiny odpoledne nejdříve v Ostrově na Karlovarsku přejel do protisměru a naboural při tom BMW. Nezastavil a jel dál, přičemž v sousedním Jáchymově své vlastní auto po nárazu do autobusové zastávky převrátil na střechu.

Foto: PČR KK, Právo

Senior v Jáchymově převrátil auto na střechu.

Článek

„Řidič osobního automobilu značky Škoda jedoucí v ulici Severní v Ostrově se zřejmě plně nevěnoval řízení, s vozidlem přejel do protisměru, kde následně narazil do projíždějícího vozidla značky BMW,“ uvedl ve čtvrtek mluvčí karlovarské krajské policie Jan Bílek.

Šofér však nezastavil a pokračoval dále v jízdě směrem do Jáchymova, kde před kruhovým objezdem vyjel mimo vozovku, tam narazil do plastové nádoby na štěrk a poté do kamenné autobusové zastávky, načež se jeho vůz převrátil na střechu.

Foto: PČR KK, Právo

V cestě stála autobusová zastávka.

Při nehodě utrpěl řidič škodovky lehká zranění, se kterými byl převezen do nemocnice. „Policisté u obou řidičů provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem,“ dodal mluvčí policie s tím, že způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na sto tisíc korun.

Hasiči se cestou k požáru na Uherskohradišťsku srazili s osobním autem

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám