Hlavní obsah

Hasiči se cestou k požáru na Uherskohradišťsku srazili s osobním autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

K ohlášenému požáru nedojel v sobotu odpoledne na Uherskohradišťsku automobilový žebřík hasičů. Cestou se vůz střetl ve Starém Městě s osobním autem. Jeho řidič skončil v nemocnici. Novinky o tom informovala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Foto: HZS Zlínského kraje, Novinky

Automobilový žebřík se stal po nehodě nepojízdným

Článek

Dopravní nehody se podle ní nevyhýbají ani zásahovým vozidlům profesionálních hasičů. Naštěstí k nim dochází velmi zřídka a hasiči, jedoucí k zásahu, dojedou bezpečně do daného cíle.

V tomto případě tomu tak však nebylo. „Profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště byli po 13. hodině vysláni k hlášenému požáru do Ořechova na Uherskohradišťsku. Automobilový žebřík se dvěma hasiči však na místo již nedojel. Ve Starém Městě na ulici Hradišťská se totiž střetl s osobním vozidlem,“ uvedla mluvčí.

Foto: HZS Zlínského kraje, Novinky

K nehodě došlo na Hradišťské ulici ve Starém Městě

Řidič osobáku podle ní utrpěl zranění a skončil v nemocnici. Jeho spolujezdec a oba hasiči vyvázli bez zranění.

„Na pomoc svým kolegům vyjeli další hasiči z Uherského Hradiště, kteří zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. U osobního vozu odpojili také autobaterii. K úniku provozních kapalin nedošlo,“ konstatovala Javoříková.

Foto: HZS Zlínského kraje, Novinky

Řidič osobního auta utrpěl při kolizi zranění a musel být převezen do nemocnice

Po potřebných úkonech a zadokumentování místa nehody Policií ČR byl zásahový vůz převezen zpět na domovskou stanici. „Příčina a okolnosti nehody jsou nyní v šetření dopravní policie,“ doplnila mluvčí hasičů.

Hasiči v Praze zlikvidovali požár v domě. Zakrátko tam museli zpátky k dalšímu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám