Hlavní obsah

Sedmnáctiletá dívka v Praze spadla z mostu na rušnou ulici, vážně se zranila

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Z přemostění v Radlické ulici v Jinonicích v Praze 5 spadla v úterý večer sedmnáctiletá dívka. Ve vážném stavu skončila v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Pád dívky z mostu v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Dívka podle prvotních informací propadla prostorem mezi dvěma přemostěními, na které je vstup zakázán. Přemostění jsou navíc oplocena a neslouží k přecházení Radlické ulice.

Dívky ležící zčásti na silnici si naštěstí všimla projíždějící řidička, která přivolala policisty a záchranáře. Na přemostění měl být s dívkou také mladý muž, který poté seběhl dolů.

„Jedná se o pád dívky z mostu, z výšky zhruba šesti metrů. Proč dívka spadla, případně zda skočila úmyslně, nyní zjišťujeme,” uvedl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Dívka skončila v péči přivolaných záchranářů. Ti ji museli uvést do umělého spánku.

„Dívka utrpěla vážná mnohačetná poranění v oblasti hlavy, hrudníku a pánve. Záchranáři ji museli uvést do umělého spánku, zajistili jí dýchací cesty a připojili dívku na umělou plicní ventilaci. Po zajištění dle traumaprotokolu záchranáři dívku převezli na ARO motolské nemocnice,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám