Hlavní obsah

Sedm aut v sobě. Brněnskou křižovatku blokovala hromadná nehoda

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnští policisté a záchranáři zasahovali v pátek ráno u nehody sedmi aut v ulici Bělohorská. Při havárii se zranili tři lidé, okolnosti nehody vyšetřuje policie. Provoz v místě byl do zhruba deváté hodiny dopolední uzavřen.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hromadná nehoda v Brně

Článek

Nehoda se stala na křižovatce ulic Bělohorská a Jedovnická. „Po průzkumu na místě se zjistilo, že v křižovatce havarovalo sedm vozidel. V péči záchranářů skončili tři lidé,“ popsal mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hromadná nehoda v Brně

Mluvčí záchranářů Michaela Bothová uvedla, že zranění nebyla s ohledem na velikost nehody vážná. „Dva lidé byli zranění lehce a jeden středně těžce," upřesnila.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hromadná nehoda v Brně

Provoz na křižovatce byl po nehodě zastaven, obnovit se jej podařilo kolem 9:00. „Po vyšetření události policií odstranila hasičská jednotka havarované vozy stranou, aby mohl být provoz opět obnoven. Hasiči na místě ukončili činnost krátce po deváté hodině,“ dodal Mikoška.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám