Hlavní obsah

Sebevraždu z nešťastné lásky překazili policisté v poslední chvíli

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany

Život 44leté ženě z Rokycanska zachránili místní policisté při pokusu o sebevraždu z nešťastné lásky. Ženu vypátrali v okamžiku, kdy se již omámila výfukovými plyny.

Článek

„O plánování sebevraždy se dozvěděli policisté v pátek ráno před osmou hodinou. Žena totiž o svém úmyslu, který hodlala uskutečnit z nešťastné lásky, informovala po telefonu svoji kamarádku. Ta zavolala na tísňovou linku a policisté okamžitě vyjeli do terénu po ženě pátrat,“ uvedla mluvčí rokycanské policie Jana Tomková.

Do hledání se zapojil i policejní vrtulník. „Po zaměření mobilního telefonu nešťastné ženy policisté zjistili lokalitu jejího výskytu. Po jedenácté hodině byla hlídkou objevena nedaleko obce Kříše v motorovém vozidle.

Jelikož se pokusila otrávit výfukovými zplodinami, byli na místo bezprostředně přivoláni i zdravotníci. Ženu letecky transportovali do plzeňské nemocnice,“ dodala Tomková. Podle dispečerky krajské záchranné služby Lenky Ptáčkové se žena nadýchala výfukových zplodin, což u ní vyvolalo poruchy vědomí.

Reklama

Výběr článků

Načítám