Hlavní obsah

Schovala prý u syna milion, ten se k tomu nezná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Spor mezi matkou a jejím synem řeší policisté v Lipníku nad Bečvou na Přerovsku. Žena tvrdí, že u svého potomka chtěla ukrýt přes milion korun, ten tvrdí, že mu nikdy peníze nesvěřila. Právo o případu ve čtvrtek informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Žena se obrátila ve středu na policejní služebnu v Lipníku nad Bečvou.

„Uvedla, že v srpnu loňského roku vyzvedla ve třech výběrech v bance celkovou finanční hotovost ve výši 1 163 000 korun a ty předala ze zištných důvodů svému synu, aby je uschoval, protože se tímto způsobem snažila fiktivně zbavit majetku,“ uvedla mluvčí.

Na Přerovsku se srazily vlaky, doprava na Ostravu je zastavena až do večera

Krimi

Proč žena chtěla peníze ukrýt, policie neuvedla. „Vše nasvědčuje tomu, že je nechtěla mít na svém účtu,“ sdělila k tomu Zajícová.

Mladíci z Přerovska se složili na koupi herní konzole, naletěli podvodníkovi

Krimi

Policistům žena řekla, že byla se synem domluvena, že jakmile bude peníze potřebovat, tak si je vezme.

„Potomek si ovšem, podle její výpovědi, lehce nabytý majetek přivlastnil a nyní ho nechce vrátit s tím, že od matky nikdy žádné peníze nedostal a taky žádné nikdy neměla,“ dodala mluvčí s tím, že policisté případ vyšetřují pro podezření ze spáchání trestného činu zpronevěry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám