Hlavní obsah

Samozvaný hasič vytopil hotel v Karlových Varech

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Jako šílenec se v srpnu choval dosud neznámý muž v jednom z karlovarských hotelů. Nejdříve poničil secesní dveře, pak rozmotal ve vstupní hale požární hadici a vodou z hydrantu vytopil část hotelu. Jeho řádění nebyl konec, protože se v patře prokopal dveřmi do jednoho z pokojů. O jeho řádění informovala policie v pátek. Po muži pátrá.

BEZ KOMENTÁŘE: Samozvaný hasič vytopil hotelVideo: Policie ČR

 
Článek

Výtržník hovořící rusky byl zřejmě pod vlivem drog. Zastavila ho až 70letá žena ubytovaná v pokoji, u něhož prokopl dveře. Pohrozila mu přivoláním policie.

„Ve vstupní hale odmotal požární hadici, pustil vodu z hydrantu a stříkal vodu všude kolem sebe, čímž halu vytopil, neboť vodu po odchodu do pater hotelu nezastavil,“ uvedla v pátek mluvčí karlovarské policie Zuzana Týřová. V prvním patře hotelu se mu postavil do cesty dřevěný věšák na oblečení, který rozlomil na dvě části.

„Následně se měl pokusit vniknout do jednoho z hotelových pokojů, ve kterém byla ubytovaná 70letá cizinka. Po ní požadoval otevření pokoje, a když žena odmítla, začal kopat do dveří a uzamčené dveře vyrazil. Žena mu řekla, že zavolá policii, a on z místa odešel,“ dodala Týřová.

Podle popisu hostů, kterým výtržností narušil spánek, by se mělo jednat o muže přibližně 180 cm vysoké průměrné postavy, s hnědými vlasy, jenž mluvil ruským jazykem.

„Majitel odhadl škodu na částku kolem půl miliónu korun, a to nejen na poškození majetku, ale i na ušlém zisku v době oprav,“ poznamenala mluvčí s tím, že v případě jakýchkoliv informací k hledanému muži může veřejnost volat na linku 158, nebo se obrátit na nejbližší policejní služebnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám