Hlavní obsah

Samozvaný boxer trénoval v metru. Naštvaný cestující s ním rázně zatočil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Místo posilovacího stroje využil 34letý muž v Praze k boxerskému tréninku soupravu metra nebo stojany u vstupu do stanice. Jeho „kruhový“ trénink ukončila až hlídka strážníků.

Samozvaný boxer cvičil v metruVideo: MP Praha

 
Článek

Několik telefonátů, které informovaly o agresivním muži ve stanici Flora, obdržela tísňová linka 156 v sobotu. Dle kamerového záznamu si muž protahoval tělo bubnováním do soupravy metra tak dlouho, až jej naštvaný cestující zevnitř soupravy rázným odstrčením povalil na zem perónu. Souprava v tu chvíli zavřela dveře.

Agresivní muž se ještě poté, co se z podlahy zvedl, snažil dostat dovnitř, po chvíli ale úsilí vzdal a metro odjelo ze stanice.

Strážníci v Praze zastavili 17letého řidiče BMW. Řidičák neměl ani majitel auta

Krimi

„Boxer” si poté ve vestibulu ustlal pod automaty na jízdenky. Když nabral sílu, chtěl vyrazit opět na perón. V tom mu ale zabránil dozorčí metra, který ho nepustil dále do stanice. Muž proto pokračoval v rozcvičce přímo před dozorčím.

„Mezi procvičováním bicepsů si vyslechl, jak pocítí sílu jeho vytrénovaných pěstí v obličeji. Když se muž cvičením unavil, vyrazil obhlídnout nákupní centrum,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Foto: m

Samozvaný boxer cvičil v metru.

Jenže v obchodním centru muž nenašel vhodné cvičící prvky, a proto odešel ven. Tam už na něj čekala hlídka strážníků, která mu dala dýchnout.

„Během úkonu se muž pokusil opakovaně z místa odejít a vyhrožoval strýcem na kriminálce. Hlídka proto musela použít donucovací prostředky. Výsledek dechové zkoušky vyšel pozitivní s hodnotou 3,23 promile,“ konstatovala mluvčí s tím, že případ byl předán správnímu orgánu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám