Hlavní obsah

S nožem zaútočila již na třetího muže, ukazuje vyšetřování ženy stíhané za ubodání muže v Pardubicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Žena, která podle policie v neděli ubodala v Pardubicích jedenašedesátiletého muže, nezaútočila s nožem v ruce poprvé. Prověřování ukázalo, že již v minulosti napadla dva jiné muže. Devětatřicetiletou podezřelou poslal v úterý pardubický okresní soud do vazby.

Ženu obviněnou z vraždy v Pardubicích poslal soud do vazby.Video: Policie ČR

 
Článek

„Obviněná nebyla dosud soudně trestaná, i když už v minulosti měla nožem napadnout dva jiné muže. Jeden z nich však nedal souhlas k jejímu trestnímu stíhání a druhý věc na policii ani neoznámil,“ uvedla policejní mluvčí Dita Holečková s tím, že vzhledem k počáteční fázi vyšetřování nebude policie další informace sdělovat.

Žena úmrtí muže oznámila v neděli ráno na tísňovou linku. U muže prý byla na návštěvě. Pak ale skončila v policejních poutech s podezřením, že se dopustila vraždy. Už v pondělí byla obviněna.

Smrt muže v Pardubicích: Policie zadržela ženu podezřelou z vraždy

Krimi

„Ohledáním těla zemřelého byla zjištěna mnohočetná bodná a bodnořezná poranění ostrým předmětem. Po intenzivním prověřování kriminalisté došli k závěru, že za usmrcením poškozeného stojí oznamovatelka. Žena se ke svému jednání částečně doznala. Mezi ní a zemřelým mělo dojít ke vzájemnému konfliktu, ke kterému mělo přispět požití alkoholu obou osob,“ uvedla ve středu policejní mluvčí Dita Holečková.

Foto: Policie ČR

Ženu obviněnou z vraždy v Pardubicích poslal soud do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám