Hlavní obsah

S nožem v ruce přepadl večerku, prodavačky utekly a lupič se lekl zákazníka

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Loupežné přepadení večerky šetří olomoučtí kriminalisté. Ve středu po páté hodině odpoledne v Hodolanské ulici v Olomouci přišel do obchodu lupič, nic si z prodejny neodnesl, protože prodavačky před ním utekly a on se polekal příchozího zákazníka.

Foto: Policie ČR

Lupič si z přepadené prodejny nic neodnesl.

Článek

„Vešel do večerky, přistoupil k prodejnímu pultu a řekl, že chce koupit cigarety. Když je měl uhradit, vytáhl z batohu nůž, který namířil proti obsluze a požadoval vydání finanční hotovosti. Prodavačka však utekla do zadní části provozovny, kde se s kolegyní zamkla. Pachatel se zalekl příchozího zákazníka a z místa utekl bez jakéhokoliv lupu směrem k podchodu do Hodolan,“ informoval Právo ve čtvrtek olomoucký policejní mluvčí Petr Čunderle.

Lupič byl ve věku kolem 25 let, štíhlé postavy. Vlasy měl tmavé barvy, na tváři měl bradku a knír. Oblečen byl do bílého trička s krátkým rukávem, tříčtvrtečních kalhot a bílých bot. Na zádech měl batoh červeno-šedé barvy.

Reklama

Výběr článků

Načítám