Hlavní obsah

Rvačka na Černém Mostě. Jedno dítě skončilo v nemocnici, muž v poutech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik policejních hlídek včetně psovodů zasahovalo v sobotu večer u hlášené hromadné rvačky na sídlišti na pražském Černém Mostě. Jedno dítě bylo převezeno do nemocnice, jeden muž skončil v poutech.

Rvačka na Černém MostěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Prvotní oznámení znělo poněkud děsivě. Před domem v Doležalově ulici mělo dojít k hromadné rvačce většího počtu lidí, měl padnout výstřel, a navíc měly být viděny i nože. Policie proto na místo vyslala nejbližší dostupné policejní hlídky a o pomoc požádala také psovody pražských strážníků.

„Policisté po příjezdu na místo zjistili, že mělo dojít ke rvačce. Že by při ní byl jakkoli použit nůž nebo že by se střílelo, však vyloučili,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Při rvačce bylo lehce zraněno dítě, které se k incidentu připletlo. Na zranění si stěžoval také jeden dospělý muž, jenž však řekl, že si sám dojde k lékaři.

Policisté celou událost zadokumentovali a budou se jí nadále zabývat. Když už se zdálo, že se celá situace uklidnila, došlo k dalšímu incidentu, po němž skončil jeden z mužů v poutech.

Rvačka v Novém Boru, výtržníci útočili ocelovými tyčemi

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám