Hlavní obsah

Řidička uvízla na přejezdu na Vsetínsku, vlak smetl již prázdné auto

– Huslenky
Novinky, kub

Jako datum druhého narození si mohou zapsat úterý do kalendáře 25letá řidička auta a její spolujezdec, kteří vjeli ve fordu mimo železniční přejezd na Vsetínsku a uvízli. Následně se blížil vlak, který do auta vrazil, oba ale stihli z vozidla utéct.

Foto: Policie ČR

Řidička i se spolujezdcem stihli z auta utéct

Článek

Nehoda se stala v úterý krátce před 20. hodinou v obci Huslenky. Pětadvacetiletá řidička ze Vsetínska vyjela ve fordu z hlavní silnice a chtěla přejet železniční přejezd.

Popeláře oslnilo na přejezdu slunce a uvízl. Neváhal a závory prorazil

Krimi

„V této chvíli nebylo výstražné světelné ani akustické znamení zabezpečovacího zařízení přejezdu v činnosti. Při nájezdu ale řidička najela předním pravým kolem mimo přejezd a auto zůstalo zaklíněno,“ popsal ve středu mluvčí policie Vladislav Malacharczik.

Krátce poté se spustilo zabezpečovací zařízení, načež se blížila vlaková souprava. „Řidička i se svým spolujezdcem rychle opustili vozidlo,“ uvedl mluvčí. Pak osobní vlak do auta vrazil.

Foto: Policie ČR

Nehoda se stala v obci Huslenky

Při srážce se podle Malcharczika nikdo nezranil ani ve vlaku, ve kterém cestovalo dvanáct lidí. Dechová zkouška u řidičky ani strojvedoucího neprokázala alkohol. Škodu vyčíslili vyšetřovatelé na autě 30 000 korun a na vlaku 250 000. Okolnosti a míru zavinění nehody policie vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám