Hlavní obsah

Řidička ujížděla kruhovým objezdem v protisměru

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ JIČÍN

Riskantní jízdu předvedla v pátek v ulicích Nového Jičína řidička, která při jedné cestě stačila narazit do vozidla městské policie, srazit chodkyni, projet kruhovým objezdem v protisměru a nakonec skončit i s vozem v potoce. Při jízdě způsobila sražené chodkyni vážné zranění.

Článek

Vše se odehrálo v pátek po jedné hodině odpoledne. Řidička se svým nissanem přejela před kruhovým objezdem v ulici Generála Hlaďa do protisměru, kde narazila do protijedoucího vozidla městské policie.

Po střetu nezastavila a pokračovala dál, přičemž ji začali pronásledovat strážníci s havarovaným vozidlem. Žena najela na kruhový objezd, který přejela v protisměru a pokračovala směrem k Riegrové ulici.

Při další rychlé jízdě v Nábřežní ulici nezvládla levotočivou zatáčku a vyjela na chodník. Tam srazila ženu, které způsobila mimo jiné vážné poranění páteře. Sražená chodkyně se bude léčit nejméně půl roku.

Po střetu s chodkyní narazila ujíždějící řidička do zaparkovaného osobního vozu a sjela se svým autem ze srázu do potoka Jičínka, kde její zběsilá cesta městem skončila. Řidička po zastavení z auta vystoupila, přebrodila potok a sedla si na břeh.

Na místě se odmítla podrobit dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v jejím organismu, v nemocnici si však nechala odebrat krev. Případ policisté dále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám