Hlavní obsah

Řidička sjela autobusem na Českobudějovicku do škarpy, měla pozitivní test na drogy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lišov

Řidička linkového autobusu na trase Praha-České Budějovice sjela na hlavní silnici u Lišova ve středu odpoledne do škarpy a utrpěla podle prvních informací zranění lehčího rázu. Měla však pozitivní test na drogy. Kromě ní byli ve voze dva cestující, vyvázli bez zranění.

Foto: HZS JK, Novinky

Autobus sjel do příkopu.

Článek

„Řidička zatím z neznámých příčin vyjela mimo silnici. Měla pozitivní test na omamné a psychotropní látky,“ potvrdila Novinkám mluvčí jihočeské policie Štěpánka Schwarzová s tím, že nehodu nadále vyšetřují dopravní policisté.

Autobus sjel ze silnice pravými koly do příkopu, převrátil se na bok a zůstal opřený o strom. „Zraněnou řidičku českobudějovičtí profesionální hasiči vyprostili na páteřové desce přes okno u dveří autobusu ven,“ upřesnila mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Foto: HZS JK, Novinky

Autobus sjel u Lišova do příkopu.

Nehoda se stala na silnici I/34 mezi Lišovem a Českými Budějovicemi před sedmnáctou hodinou a policisté odkláněli dopravu na objízdnou trasu přes Ledenice. Věk řidičky policisté ani hasiči neupřesnili. Jednalo se o linkový autobus, který jezdí z Prahy do Českých Budějovic se zajížďkou do Třeboně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám