Hlavní obsah

Řidička na přejezdu odbrzdila auto, které narazilo do jedoucího vlaku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vůz s automatickou převodovkou Audi Q7 s přívěsem nezvládla v úterý večer dvacetiletá řidička na přejezdu mezi Nemanicemi a Hrdějovicemi na Českobudějovicku. Přestože zastavila na výstražné červené světlo, auto se jí rozjelo a narazilo do boku vlaku.

Foto: Policie ČR

Při nárazu do vlaku vznikla škoda na Audi Q7 za asi půl milionu korun.

Článek

„Žena stála na přejezdu, kde blikal červený signál, když však rychlíková souprava železniční tratí projížděla, řidička lehce uvolnila brzdový pedál a vzhledem k tomu, že její vozidlo bylo opatřeno automatickou převodovkou, došlo k rozjezdu a nárazu do vlaku. Po nárazu bylo vozidlo odhozeno a pak žena couvala zpět mimo přejezd,“ popsal nehodu mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.

Auto na Karlovarsku smetlo motorkáře na harleyi

Krimi

Upozornil, že strojvůdce vlakové soupravy nemohl náraz do vagonů zaznamenat, a proto zastavil až v železniční stanici Chotýčany.

Dívka se při nehodě lehce zranila a záchranná služba ji musela převést do nemocnice. Při srážce vznikla škoda na vozidle za asi půl milionu korun a na vlakové soupravě za 80 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Při nárazu do vlaku vznikla škoda na Audi Q7 za asi půl milionu korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám