Hlavní obsah

Řidiče zradila navigace. Český kamion uvázl v historickém centru Trnavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trnava

Navigace navedla řidiče českého kamionu do středu slovenského města Trnava. Historické centrum však bylo pro kamion příliš úzké, a ten se tak zasekl ve Štefánikově ulici.

Foto: Policie SR

Navigace zavedla český kamion do centra Trnavy

Článek

O kamionu uprostřed Trnavy ve čtvrtek informovala slovenská policie na sociálních sítích. Řidič se snažil situaci vyřešit sám, ale zbytečně nadělal ještě víc škody. „Do cesty se mu postupně postavil automobil, strom i budova,“ konstatovala slovenská policie s tím, že ke zranění lidí naštěstí nedošlo.

Dechová zkouška byla u řidiče negativní, ale policisté s ním museli sepsat rozsah škod, které v centru Trnavy způsobil. „Za prohřešek mu policisté uložili blokovou pokutu,“ dodala policie.

Na závěr policisté přidali dobrou radu: „Navigace je super věc, ale pokud vám v hlavě začne blikat kontrolka, že tudy cesta nevede, tak navigaci ignorujte a radši použijte zdravý selský rozum,“ uvedla slovenská policie s tím, že slovní spojení „tudy cesta nevede“ napsala v češtině.

Matematici vytvořili pro řidiče kamionů unikátní navigační systém

AutoMoto

Reklama

Výběr článků

Načítám