Hlavní obsah

Řidiče škodovky od vlaku dělily decimetry. Nárazník lokomotivy měl u hlavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O velkém štěstí může hovořit řidič Škody Yeti, který vjel v pondělí odpoledne pod vlak na přejezdu ve Strakonicích. Při střetu prorazil nárazník vlaku pravou část vozu a skončil jen několik decimetrů od těla řidiče. Ten nakonec vyvázl z havárie s lehkým zraněním.

Foto: Policie ČR

Řidič měl při nehodě štěstí

Článek

Právo o nehodě, která se stala na přejezdu v Písecké ulici, informovala mluvčí strakonické policie Jaromíra Nováková s tím, že muž vyjížděl ke kolejím z areálu místní firmy.

„V uvedených místech je před vjetím na železniční přejezd umístěna značka Stůj, dej přednost v jízdě, kterou řidič zřejmě nerespektoval. Vjel na železniční přejezd ve chvíli, kdy z pravé strany přijížděl houkající osobní vlak jedoucí od Blatné na Strakonice,“ popsala nehodu Nováková.

Foto: Policie ČR

Řidič měl při nehodě štěstí

Upozornila, že řidič nestačil vozidlo včas opustit a došlo ke střetu. „Naštěstí seděl ve voze sám,“ zdůraznila Nováková. Ze snímků nehody je patrné, že nárazník vlaku prorazil pravé přední dveře automobilu a skončil jen několik desítek centimetrů od místa, kde seděl řidič. Cestující ve vlaku vyvázli z nehody bez zranění.

Motorkář předjížděl kolonu před přejezdem. Spadl, jeho hondu vlak tlačil několik metrů

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám