Hlavní obsah

U Teplic skončilo v sobě devět aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krupka

Ledovka komplikovala ve čtvrtek ráno na některých místech dopravu. Mezi Ústím nad Labem a Teplicemi se srazilo při dvou nehodách těsně za sebou devět osobních aut. Nikdo se nezranil. Kvůli vytékajícím kapalinám na místě zasahují hasiči. Dvoukilometrový úsek na silnici I/13 u Krupky na Teplicku policie uzavřela.

Foto: Ředitelství silnic a dálnic

Na silnicích v Ústeckém kraji hrozí ledovka, varovalo Ředitelství silnic a dálnic

Článek

První nehoda se stala v místě opravy železničního viaduktu ve směru z Ústí na Teplice. Bezprostředně poté havarovala za touto nehodou další vozidla.

Informaci o střetu u odbočky na Knauf dostala policie před osmou hodinou.

Mluvčí policie Ilona Gazdošová uvedla, že objížďka vede přes Krupku. Na místo vyjeli sypači a také pracovníci vodáren kvůli vytékající vodě na silnici.

Podle prvotních informací Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) se na zhruba kilometrovém úseku staly tři nehody, ve kterých bouralo celkem devět osobních aut.

ŘSD rovněž na Twitteru již ráno varovalo před náledím v Ústeckém kraji, konkrétně na D7 kolem Sulce a na silnici I/8 u Cínovce. Namrzlé silnice hlásí i další kraje.

Meteorologové upozorňovali na možné problémy s ledovkou zejména v Čechách.

„Pokud budete někam v následujících hodinách cestovat velký pozor – zejména v Čechách – na lokální náledí a námrazu. K ránu se také vytvořily v nížinách mrznoucí mlhy, které se ale postupně rozpustí,“ uvedl ráno na Twitteru Český hydrometeorologický ústav.

Při hromadné nehodě u Bochova se srazilo 13 aut

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám