Hlavní obsah

Při hromadné nehodě u Bochova se srazilo 13 aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

U Bochova na Karlovarsku se na silnici I/6 stala hromadná nehoda zřejmě deseti osobních a tří nákladních aut. Tři lidé se lehce zranili. Silnice byla uzavřena čtyři hodiny, provoz byl obnoven po deváté hodině večer.

Foto: HZS Karlovarského kraje, Bez zdroje

Středeční hromadná nehoda na Karlovarsku

Článek

Policie po dobu uzávěry odkláněla osobní dopravu přes Bochov, informoval mluvčí krajských hasičů Martin Kasal. Pro nákladní vozidla objížďka místa nehody ve směru na Prahu nebyla možná, ve směru na Karlovy Vary bylo možné použít silnici II/198 přes Toužim, uvedl server dopravniinfo.cz.

„Na místě máme pět jednotek hasičů. Zvažuje se vyslání evakuačního autobusu, kdyby bylo potřeba zajistit pro některé účastníky nehody tepelný komfort,“ uvedl odpoledne Kasal.

Záchranná služba vyslala na místo nehody tři posádky. „Tři lehce zraněné osoby byly ošetřeny a následně převezeny na emergency Karlovy Vary,“ uvedl mluvčí krajské záchranné služby Radek Hes.

V Karlovarském kraji jsou od rána sněhové přeháňky a oblast okolo Bochova je známá tím, že na odkrytých pláních se sníh hromadí na silnici a způsobuje dopravní komplikace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám