Hlavní obsah

Řidiče na Plzeňsku zaskočilo náledí

Klatovy

Dopravu v Plzeňském kraji ve středu komplikovala mlha s náledím. Během rána se například na Klatovsku stalo nejméně šest nehod, které souvisely s nepřízní počasí. U Zavlekova havarovala cisterna s mlékem a zcela zablokovala silnici první třídy, musí ji vyprostit speciální automobil.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Srážka cisterny s osobním autem na Klatovsku

Článek

První nehodu na náledí zaznamenali záchranáři po 7. hodině u Štěpánovic, které jsou částí Klatov. Osobní auto skončilo na střeše, záchranka odvezla do nemocnice lehce zraněnou devětadvacetiletou ženu.

Krátce poté se kolem Klatov odehrály ještě další dvě kolize, které se však obešly bez zranění.

Auto na Klatovsku skončilo ve stromě

Krimi

Vážnější následky měla nehoda u Zavlekova, kde se srazilo osobní auto s nákladním. Záchranáři z místa transportovali letecky do nemocnice ženu s těžkým zraněním.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Na Klatovsku se srazila s osobním autem cisterna převážející mléko

Potom se před odbočkou na Křížovice srazila cisterna převážející mléko s osobním automobilem. Z vozu hasiči vyprostili lehce zraněného muže a předali ho záchranářům.

Podle krajského mluvčího hasičů Petra Poncara cisterna zcela zablokovala komunikaci první třídy. „Bude potřeba specializovaný odtah,“ dodal Poncar s tím, že na místě se tvořila mlha a vozovka byla kluzká.

Tragická nehoda na Klatovsku: Dva mrtví, pro osmiletou dívku letěl vrtulník

Krimi

Asi pět set metrů odtud se odehrála další nehoda osobního vozu. Naštěstí se událost obešla bez zranění.

Reklama

Související články

Senior v Plzni nepřežil srážku s tramvají

Tragickou nehodu vyšetřují od úterního rána policisté v Plzni, kde se srazila tramvaj se starším mužem, který na místě podlehl vážným zraněním. Podle prvotních...

Výběr článků

Načítám