Hlavní obsah

Řidič v Plzni smetl chodce, který odletěl několik metrů. Vůz od nehody ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Policisté v Plzni hledají řidiče, který v pondělí ve vyšší rychlosti nacouval do chodce a smetl ho. Poté sice šel zkontrolovat jeho stav, následně ale od nehody ujel. Chodce převezla sanitka do nemocnice.

Řidič smetl v Plzni chodce Video: Policie ČR

 
Článek

Střet se odehrál kolem čtvrt na deset dopoledne, když šel chodec kolem popelnic v prostoru křižovatky ulice Smrková u domu č.p. 6.

Na videu zveřejněném policií lze vidět, že řidič nacouval do muže a náraz ho odhodil několik metrů na zem. Šofér pak vystoupil, šel k ležícímu chodci, ale jakmile přišli další lidé, odjel.

Učitelka srazila cyklistku a od nehody ujela. Dostala podmínku

Krimi

„Došlo ke střetu osobního vozidla černé barvy tovární značky Škoda Octavia s chodcem. Došlo ke zranění chodce, viník od dopravní nehody ujel,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Dívka šla mimo přechod. Srazilo ji auto a zemřela

Krimi

Policie hledá řidiče a svědky, kteří na místě byli nebo tudy projížděli a zaznamenali registrační značku auta nebo řidiče. Informace mohou sdělit na lince 158 nebo čísle 974 325 256.

Foto: Policie ČR

Řidič srazil chodce.

Reklama

Výběr článků

Načítám