Hlavní obsah

Řidič zemřel při nárazu do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOLNÍ ŘASNICE

Náraz do stromu nepřežil na silnici mezi Dolní Řasnicí a Hajništěm na Liberecku v noci ze soboty na neděli 26letý muž. Zatím z nezjištěných příčin jeho Renault 19 na rovinatém úseku vybočil z dráhy a vjel mimo silnici. Tragická bilance dopravních nehod o tomto víkendu tak stoupla na čtrnáct mrtvých.

Článek

"Nehoda byla nahlášena v neděli v 7:15, ale stala se někdy v noci, protože motor vozu už byl chladný. Svědci tvrdí, že nějakou ránu slyšeli dokonce už hodinu po půlnoci," uvedl operační důstojník liberecké policie.

"Řidič ale byl mrtev i tak zřejmě hned po nárazu do stromu na místě, protože jeho zranění byla rozsáhlá a auto značně zdemolované. Tělo nakonec museli vyprošťovat hasiči," doplnil.

Policisté budou nyní vyšetřovat, jakou rychlostí se řidič řítil a jestli náraz do stromu nemohla způsobit zvěř z okolních lesů, která mohla řidiči na neosvětleném úseku zkřížit dráhu.

Tragická víkendová bilance

Dopravní nehody si o víkendu dosud vyžádaly již čtrnáct obětí na životech, jde o velmi tragickou bilanci. Sobota s jedenácti zmařenými životy se zařadila mezi nejtragičtější dny v letošním roce vůbec.

Nejvážnější byla nehoda v Píšti na Opavsku, kde řidič usmrtil dvě dívky. Muž byl obviněn, soud na něj uvalil vazbu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Tragická nehoda zablokovala dálnici D1 na Vyškov

Tragická nehoda, při níž zemřeli dva lidé, zablokovala v sobotu ráno provoz na dálnici D1 ve směru z Brna na Vyškov. Třiačtyřicetiletý polský řidič rakouského...

Výběr článků

Načítám