Hlavní obsah

Řidič v Praze nedostal přednost. Na druhého se proto vrhl s obuškem v ruce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedání přednosti v jízdě vyústilo v bitku řidičů v Praze. Šťouchanici ukončili strážníci, kteří jejich chování nakonec oznámili správnímu orgánu.

Řidiči v Praze vystoupili na silnici z aut a poprali seVideo: MP Praha

 
Článek

Hlídka strážníků jela ve středu odpoledne po kruhovém objezdu mezi ulicemi Peroutkova a Jinonická a spatřila dva muže, kteří se prali na silnici. Jeden měl navíc teleskopický obušek. Ohrožovali nejen sebe, ale také další řidiče.

Strážníci je okamžitě běželi oddělit, na pomoc jim přispěchali také hasiči z nedaleké stanice.

„Po uklidnění muži shodně uvedli, že důvodem jejich konfliktu bylo to, že 25letý řidič nerespektoval dopravní značení a nedal přednost v jízdě druhému,“ uvedla mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Pětatřicetiletý muž ho podle strážníků následně vozem zablokoval a vyrazil si to s ním vyřídit s obuškem v ruce. Ihned jej chytl pod krkem, a tak se napadený začal bránit.

Muž, který byl napaden a dopustil se přestupku, utrpěl poranění obličeje, ale lékaře oba odmítli. Přivolaná policie čin kvalifikovala jako přestupek, a strážníci ho proto oznámili na úřad.

Seniorka z Prahy „zachraňovala“ své peníze. Do bitcoinmatu vložila 5,5 milionu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám