Hlavní obsah

Řidič ujížděl v BMW německým policistům, ti čeští mu do cesty postavili kamion

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezděkov

Němečtí policisté pronásledovali v pondělí ráno 37letého řidiče BMW. Šofér cizí státní příslušnosti přejel do České republiky, kde havaroval u Bezděkova na Klatovsku. Z vozu sice utekl, ale po několika minutách ho vypátraly tuzemské hlídky.

Foto: PČR

Sedmatřicetiletý řidič BMW ujížděl z Německa, čeští policisté ho chytli na Klatovsku.

Článek

O události informovali čeští policisté na sociální síti X. Jejich němečtí kolegové pronásledovali řidiče BMW, protože nezastavil a ujížděl ke státní hranici. „Když překročil přechod Všeruby, do akce se zapojilo i několik českých policejních hlídek a vrtulník,“ sdělila mluvčí Iva Vršecká.

Na silnici první třídy nedaleko Bezděkova policisté vytvořili zátaras pomocí kamionu, který postavili přes celou vozovku. „Jelikož pronásledovaný muž nemohl pokračovat v jízdě, sjel na účelovou pozemní komunikaci, kde havaroval a z vozu utekl,“ řekla.

Doplnila, že po několika minutách ho však tuzemské hlídky vypátraly a zadržely. „Jedná se o sedmatřicetiletého muže cizí státní příslušnosti,“ uzavřela Vršecká.

Řidič nebyl opilý ani zdrogovaný, proč policii ujížděl, se šetří. Případ si převzali klatovští kriminalisté.

Řidička chtěla naskočit do rozjeté dodávky. Zranila se, vůz skončil v potoce

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám