Hlavní obsah

Řidič se vyhýbal kočce a urazil plynové uzávěry

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

V obci Velká Polom ve Slezsku havaroval v pondělí brzy ráno osobní automobil. Řidič údajně uhýbal kočce na silnici, přičemž urazil hlavní uzávěry plynu u dvou domů. Hasiči a policisté museli okolí uzavřít a několik lidí evakuovat.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

Článek

Nehoda se stala na silnici první třídy číslo jedenáct před šestou hodinou. Třiatřicetiletý řidič automobilu Škoda Fabia combi podle svých slov uhýbal kočce na silnici a vyjel při tom mimo silnici, kde narazil do plynových uzávěrů u domků.

„Vozidlo uzávěry plynu u rodinných domů poškodilo a začal unikat plyn. Policisté uzavřeli provoz na silnici, aby nedošlo k ohrožení osob,“ řekla mluvčí policie Gabriela Holčáková. Provoz policisté odklonili na objížďky.

Hasičům se podařilo únik plynu zastavit, uzávěry bude nutné po nehodě opravit. Dechová zkouška vyloučila u řidiče pití alkoholu před jízdou, policisté další okolnosti nehody vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám