Hlavní obsah

Řidič při honičce utekl policistům. Na služebnu přišel podezřelý s advokátem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policistům na Berounsku ujížděl v úterý řidič osobního vozu. Po zastavení vystoupil z vozu a utekl, na policejní služebnu pak přišel údajný řidič na druhý den v doprovodu advokáta.

Auto skončilo po honičce s policií u Berouna v potoceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

V Berouně si v úterý všimla policejní hlídka podezřelého vozu, za jehož volantem podle ní seděl muž, o němž se domnívali, že má vysloveno několik zákazů řízení. Auto se proto policisté rozhodli zastavit.

„Ve chvíli, kdy se policisté za vozidlem otočili, zvýšil řidič rychlost a začal ujíždět. Místy ujížděl zhruba stočtyřicetikilometrovou rychlostí. V jednu chvíli s vozem sjel do pole, po kterém dále ujížděl,“ popsala Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová.

Zdrogovaného řidiče na Tachovsku zastavily až prostřílené pneumatiky

Krimi

Policisté se za ujíždějícím vozem drželi a dojeli až do sousedního Králova Dvora.

„Tam řidič zajel do slepé ulice a zastavil na trávníku před potokem. Následně z vozu vystoupil, přeskočil potok a dal se na útěk. Auto se rozjelo a svou přední částí skončilo v potoce,“ doplnila mluvčí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Auto havarovalo do potoka

Ve voze zůstal sedět spolujezdec. Řidiče na útěku se policistům dohonit nepodařilo.

„Na druhý den dorazil na policejní služebnu v doprovodu advokáta muž, u kterého panuje podezření, že vozidlo řídil,“ dodala Richterová. Co muž policii řekl, neupřesnila.

Celou věcí se policisté i nadále zabývají. Vozidlo z potoka vyprostila ve středu odtahová služba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám