Hlavní obsah

Řidič náklaďáku na Přerovsku vytlačil motorkáře a ujel

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Policistům se podařilo vypátrat řidiče nákladního auta, který v pondělí odpoledne podle nich zavinil nehodu motorkáře na silnici mezi obcemi Radslavice a Sušice na Přerovsku. Z místa ujel. Právo o tom v úterý informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR

Havarovaná motorka

Článek

Řidič nákladního vozidla volvo s návěsem patrně přehlédl za sebou jedoucí motocykl, který řídil 43letý muž. V momentě, kdy motorkář předjížděl soupravu, vybočil řidič náklaďáku do středu vozovky a vzápětí i do protisměru k levé krajnici.

Na Semilsku zemřel při střetu s autem motorkář

Krimi

„Tím vytlačil z cesty motorkáře, který se snažil situaci zachránit tím, že vybočil vlevo na travnatý pás. Tam ale ztratil kontrolu nad strojem a havaroval na přilehlé cyklostezce. Z místa byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci, kde zůstal hospitalizován,“ uvedla mluvčí.

Na obchvatu Opavy se zabil motorkář, nezvládl mokrou vozovku

Krimi

Řidič nákladního vozidla podle ní na havárii motocyklisty nezareagoval a dál pokračoval v cestě, aniž by mu poskytl pomoc. „Nákladní vozidlo a jeho řidiče se následně podařilo najít,“ doplnila Zajícová.

Řidič je podle ní podezřelý ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku. Na motocyklu vznikla škoda 80 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Havarovaná motorka

Reklama

Výběr článků

Načítám