Hlavní obsah

Řidič najel plnou rychlostí do stromu na Karvinsku, na místě zemřel

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Karvinští policisté vyšetřují tragickou nehodu osmapadesátiletého muže, který v noci ze soboty na neděli skončil se svým osobním vozem ve stromě a na místě zahynul. Událost si budou přebírat kriminalisté, jelikož policie na místě nenašla vůbec žádné brzdné stopy.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Silně havarované auto hasiči zajistili před případným požárem. Museli ho odtáhnout od stromu pomocí navijáku z cisterny.

Článek

„Událost byla nahlášena v neděli ráno v 1.56 hodin. Muž jel fiatem po silnici druhé třídy z Horní Suché do Karviné. Zatím z nezjištěných příčin vrazil do stromu. Nařízena je soudní pitva, věc si přeberou kriminalisté, jelikož na místě nebyly nalezeny žádné brzdné stopy,“ informovala Právo v neděli dopoledne karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla muž po nehodě zůstal zaklíněný ve svém vozidle.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči museli z Fiatu vyprostit tělo řidiče, který nehodu nepřežil.

„Záchranáři po příjezdu na místo zjistili, že nejeví známky života. Proto se mu snažili pomoci ještě před jeho vyproštěním z automobilu i během něj. Následně se však ukázalo, že pacient utrpěl rozsáhlá poranění neslučitelná se životem a lékař musel konstatovat jeho smrt,“ shrnul Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám