Hlavní obsah

Řidič na jihu Čech ujel 19 kilometrů na dálnici v protisměru

Právo, Lucie Kándlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veselí nad Lužnicí

Devatenáct kilometrů ujel v úterý dopoledne starší řidič v protisměru na dálnici D3. Na řidiče upozornili dopravní policisty ostatní šoféři. Muž si prý vůbec neuvědomil, že jede v opačném směru.

Řidič jel na dálnici v protisměruVideo: Policie ČR

 
Článek

„Operační středisko jihočeské policie přijalo několik oznámení o tom, že na 110. kilometru dálnice D3 u Veselí nad Lužnicí jede osobní auto značky Citroën v protisměru. Do koridoru dálnice byly okamžitě vyslány policejní hlídky, které uzavřely jízdní pruhy na České Budějovice,“ řekl mluvčí jihočeské policie Miroslav Doubek.

Řidič po nehodě ujížděl po D1 v protisměru

Krimi

Zmateného řidiče, kterému bylo podle informací Práva přes šedesát let, zastavili policisté asi po patnácti minutách u Soběslavi. Muž řekl, že jel směrem od Prahy na České Budějovice. Pak se ale potřeboval vrátit, a tak se otočil. To, že je na dálnici a jede v protisměru, si prý vůbec neuvědomil.

Senior jel na Liberecku kilometry v protisměru. Na upozornění ostatních šoférů nereagoval

Krimi

„Řidič se rozhodl otočit se přibližně na 112. kilometru dálnice a jet na Prahu. Vůbec si prý neuvědomil, že se nachází na dálnici. Než jej policisté zastavili, ujel v protisměrném pruhu asi 19 kilometrů. Obrovským štěstím bylo, že jej ostatní řidiči včas registrovali a nedošlo k žádné nehodě,“ dodal Doubek s tím, že řidič bude zřejmě vše vysvětlovat ve správním řízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám