Hlavní obsah

Řidič kamiónu vytlačil osobní auto do svodidel a ujel

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Po řidiči nákladního vozu, který v úterý vytlačil na silnici I/48 u Příbora Peugeot 306 do svodidel, pátrají novojičínští policisté. Zatímco sobec za volantem kamiónu ujel, osobní auto havarovalo.

Foto: Policie ČR

Řidič kamiónu od nehody ujel

Článek

Havárie se stala v 10.20 ve směru na Frýdek-Místek. „Řidič osobního vozidla jel v levém jízdním pruhu. Ve stejném směru jelo od Příbora nákladní vozidlo modré barvy s návěsem a plachtou bílé barvy,“ uvedl novojičínský policejní mluvčí Petr Gřes.

Řidič kamiónu bez varování těsně před peugeotem prudce odbočil do levého pruhu. „Aby řidič osobního auta zabránil střetu, začal brzdit a strhl řízení vlevo. Následně narazil do středových svodidel,“ informoval mluvčí s tím, že řidič nákladní soupravy nezastavil a pokračoval v jízdě.

Foto: Policie ČR

Řidič kamiónu ujel od nehody

„Ke zranění osob nedošlo. Alkohol byl u řidiče osobního auta vyloučen dechovou zkouškou,“ doplnil Gřes.

Policisté hledají svědky události, aby jim pomohli identifikovat nákladní vozidlo a řidiče. Informace mají poskytnout na linku 158 nebo přímo dopravním policistům na tel. čísle 974 735 251.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám