Hlavní obsah

Řidič hledaného BMW v Praze naboural dodávku a rolls royce. Se spolujezdcem pak utekli do lesa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S pomocí psovoda pátrá policie po dvojici, která v pondělí před polednem utekla po nehodě v pražských Hájích z bílého BMW. Jejich vůz při divoké jízdě nejprve narazil do dodávky a pak i do luxusního vozu, který jel za ní.

Řidič s hledaným BMW naboural v Praze do dvou autVideo: Aktu.cz

 
Článek

K nehodě došlo ve Výstavní ulici v půl dvanácté dopoledne.

„Došlo k nehodě celkem tří vozidel, bezprostředně poté dvoučlenná posádka vozu BMW utekla do přilehlého lesa,“ řekl Novinkám mluvčí policistů Richard Hrdina.

Do pátrání po nich se zapojilo několik hlídek policie a psovod se psem.

Zemřela dívka, kterou v Čáslavicích s její babičkou a sestrou srazilo auto

Krimi

Řidič nejprve naboural do dodávky, která jela proti němu, a odmrštěné BMW pak zasáhlo i luxusní rolls royce, který jel za dodávkou.

„Najednou se vám řítí bílej bavorák úplně proti, přímo, čelně. Byly to desetiny vteřiny, nechtěl jsem si zničit pravé kolo o obrubník, ale když už to bylo pár metrů, tak jsem za to vzal a pak šleha a jen se prášilo,“ popsal řidič dodávky.

Podle Hrdiny bylo bílé BMW v celostátním pátrání vyhlášeném v jednom ze sousedních států. „Věc byla hledaná za účelem zabavení,“ dodal mluvčí.

Řidič z dodávky popsal, že řidič z BMW utekl i s doklady v rukou. Vydal se od Hájů směrem na Milíčov. „Ten spolujezdec říkal, že zavolá policii. A než jsme se ohlédli, tak byl pryč, taky utekl,“ dodal.

Foto: Aktu.cz

Nehoda ve Výstavní ulici.

Související témata:

Výběr článků

Načítám