Hlavní obsah

Řidič BMW se chtěl při honičce vyhnout zastavovacímu pásu a havaroval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zastavovacím pásem chtěli v úterý policisté zabránit v další jízdě řidiči BMW na Liberecku. Muž ale havaroval. Jel v kradeném autě a byl pod vlivem pervitinu.

Řidič pod vlivem drog ujížděl v kradeném vozeVideo: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídce se v dopoledních hodinách nezdála jízda BMW X6 na silnici I/13 u Chrastavy. Na výzvy k zastavení řidič nereagoval a snažil se ujet. Před odbočkou na Dětřichov jiná hlídka použila zastavovací pás.

„Řidič se mu pokusil vyhnout, nezvládl však řízení a havaroval mimo komunikaci. Jen s pomyslnou dávkou štěstí si jeho agresivní a nebezpečná jízda nevyžádala žádná zranění ostatních účastníků silničního provozu,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policie provedla u 47letého cizince test na drogy, který ukázal, že řídí pod vlivem pervitinu. Auto bylo v ranních hodinách odcizeno v Německu. Muž skončil v policejní cele a je podezřelý z legalizace výnosů z trestné činnosti, za který mu hrozí až osm let vězení.

Narkoman ujížděl na Kolínsku rychlostí až 150 km/h. Auto skončilo v příkopě

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám