Hlavní obsah

Narkoman ujížděl na Kolínsku rychlostí až 150 km/h. Auto skončilo v příkopě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmatřicetiletého muže stíhali v listopadu policisté na Kolínsku. Obcí jel rychlostí až 150 km/h, následně ovšem havaroval. Ani poté se mu nepodařilo utéct. Řídil pod vlivem pervitinu.

Policii ujížděl řidič pod vlivem pervitinu Video: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídka si 11. listopadu před půlnocí všimla Škody Fabia a chtěla ji zkontrolovat. Řidič zastavil a nechal policisty vystoupit. Pak se dle policie prudce rozjel a začalo pronásledování. Do obce Veltruby vjel rychlostí až 150 km/h.

„Ke zvratu došlo za křižovatkou vedoucí směrem na Velký Osek, kde nezvládl řízení vlivem vysoké rychlosti a sjel do silničního příkopu a tam havaroval,“ informovala v pátek mluvčí policie Michaela Richterová.

Šofér vyběhl z auta a utíkal po poli, ale daleko nedoběhl. Byl zadržen a podrobil se veškerým testům. Alkohol nenadýchal, ale test na drogy měl pozitivní na pervitin. Odběr krve ovšem odmítl. Muž skončil na služebně k dalším úkonům.

Nechal nastartované auto a šel nakoupit. Ujel mu s ním zloděj

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám