Hlavní obsah

Recidivista nedostal dávky. Zavolal na úřad a hrozil jeho vystřílením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Policie zadržela 61letého recidivistu, který ve středu zavolal na teplický úřad a hrozil jeho vystřílením poté, co mu úřednice odmítla dát peníze na dávky.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

Recidivista vyhrožoval úřednici dva měsíce po svém propuštění z vězení. „Ve středu ráno telefonicky vyhrožoval „vystřílením“ pracovnici teplického úřadu, a to poté, co mu měla sdělit, že nemá nárok na žádné dávky hmotné nouze,“ uvedl mluvčí policie Daniel Vítek.

Mluvčí neupřesnil, zda muž telefonoval na úřad práce, nebo na správu sociálního zabezpečení, protože by to podle jeho slov mohlo vést k identifikaci úřednice.

Vraha zaměstnankyně úřadu práce viní hned z pěti trestných činů

Krimi

Policie začala po dvacetkrát trestaném muži okamžitě pátrat. Zadržen byl asi šest hodin po telefonátu na úřad. Muž byl následně obviněn z nebezpečného vyhrožování a policie požádala o jeho vzetí do vazby.

Střelec z úřadu práce měl nelegální zbraň, řekl ředitel policie

Krimi

V čerstvé paměti mají obyvatelé Prahy 2 červnovou střelbu na úřadu práce. Jiří Dvořák tam podle policie zastřelil úřednici, se kterou měl nevyřízené spory. Policie ho po několika hodinách dopadla v ulicích Prahy.

Reklama

Výběr článků

Načítám