Hlavní obsah

Pumpař v Praze zahnal lupiče s pistolí, zachytila kamera. Po muži v kukle se pátrá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Že nemá na nějakou loupež krátce před koncem otevírací doby čas, dal důrazně najevo pracovník benzinové stanice v Praze 10 muži, který mu hrozil pistolí a vyžadoval hotovost z kasy. Pumpař zrovna uklízel a lupiče nakonec zahnal. Ten zmizel neznámo kam a policie po něm pátrá.

Přepadení benzinky v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v úterý kolem 22. hodiny u čerpací stanice v Černokostelecké ulici v Praze 10.

Zaměstnanec měl zrovna plné ruce práce s úklidem, protože se mu blížila zavíračka, když jej náhle přepadl maskovaný muž, který z bundy vytáhl krátkou střelnou zbraň.

„Natáhl závěr a se slovy: ,Naval prachy!‘ chtěl natlačit zaměstnance dovnitř stanice. Ten se však nedal, muže s kuklou vystrčil ze dveří ven a snažil se před ním zavřít. Útočník pochopil, že nic nedostane, a s nepořízenou utekl neznámo kam,“ informoval ve čtvrtek o případu mluvčí policie Jan Rybanský.

Foto: Policie ČR

Muže podezřelého z loupežného přepadení zachytila bezpečnostní kamera.

Policisté při prohledávání okolí útočníka nenašli a dále po něm pátrají.

„Ačkoli je podezřelý maskován, věříme, že podle oblečení nebo stylu chůze by mohl být poznán. Pokud k němu máte jakékoli informace, kontaktujte prosím linku 158,“ dodal mluvčí.

Policie případ vyšetřuje jako loupež s trestní sazbou až desetiletého vězení.

Foto: Policie ČR

Přepadení benzinky v Praze

Mladíci přepadli v Praze ženu. Boj o kabelku vyhrála

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám