Hlavní obsah

Prostitutka a její doprovod oloupili klienta z Havířova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až deset let ve vězení může strávit třiadvacetiletá prostitutka a její o rok mladší doprovod za loupežný útok na muže z Havířova. Zákazníka, který se s prostitutkou nedohodl na službě, podle policie násilím donutili převést na jejich účet peníze. Prý za marnou cestu.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala mluvčí policie Daniela Vlčková. Muž si domluvil schůzku s mladou ženou na základě inzerce nabízející erotické služby. Žena přijela do jeho bydliště, ale protože se nakonec na službě nedohodli, z bytu odešla.

„O několik minut později se vrátila s doprovodem. Poté, co je oba majitel pustil dovnitř, doprovázející muž jej fyzicky napadl. Násilím a pohrůžkami byl poškozený donucen, aby cestou internetového bankovnictví převedl na cizí účet 30 tisíc korun, což v obavě o svůj život učinil. Poté muž se ženou odešli,“ dodala mluvčí.

Policejní týmy několik desítek hodin pátrali po pachatelích a mimo jiné analyzovaly kamerové záznamy z okolí místa činu. Nakonec se podařilo muže i ženu vypátrat.

„Žena kriminalistům tvrdila, že se na loupeži aktivně nepodílela. Muž sdělil, že původně chtěl pouze uhradit finance, které vydali za marnou cestu. Když to poškozený odmítl, naštval se, fyzicky jej napadl a přinutil k převodu peněz,“ dodala mluvčí. Oba jsou obviněni z loupeže a hrozí jim až deset let vězení.

Drsné napadení a oloupení školačky v Praze. Policie hledá dívky z videa

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám