Hlavní obsah

S Psychopatem Bejrem si to přišla vyříkat stovka lidí. Policejní manévry ve vesnici na Chrudimsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dřenice

Do Dřenic na Chrudimsku dorazila v pondělí večer asi stovka lidí, která si chtěla vyříkat se známým českým youtuberem Alešem Bejrem incident, ke kterému došlo před několika dny v jednom z podcastů. Youtuber tam měl coby moderátor udeřit jednoho z takzvaných „světských“, který byl v podcastu jako jeden z hostů.

Foto: Novinky

Policejní manévry v Dřenicích na Chrudimsku

Článek

Vše odstartoval incident, ke kterému došlo před několika dny v podcastu, který moderoval youtuber Aleš Bejr, vystupující pod přezdívkou Psychopat Bejr. Ten se v poslední době dostal do povědomí širší veřejnosti zápasem v boxu s majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem.

Bejra během podcastu strčil do ramene jeden z hostů, Václav Kršek. Moderátor mu za to uštědřil facku. To však rozhněvalo další lidi z komunity takzvaných „světských“, mezi které má Kršek patřit.

V pondělí v podvečer za ním vyrazila asi stovka lidí auty ze středních Čech k Pardubicím, konkrétně do Dřenic na Chrudimsku. Tam si s ním chtěla incident vyříkat.

Do situace se vložila policie, která na základě poznatku, kterým disponovala, povolala velké množství policejních hlídek a na místo vyslala ještě před začátkem události vrtulník.

„Získali jsme poznatek o možné potyčce s účastí vícero osob. Přijali jsme nezbytná opatření s cílem tomuto zabránit. Situaci na místě monitorujeme. Doposud nedošlo k narušení veřejného pořádku,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Dita Holečková.

Foto: Novinky

Policejní manévry v Dřenicích na Chrudimsku

Podle informací z místa jsou v Dřenicích desítky policistů. Youtuber se v průběhu večera za své jednání celé komunitě omluvil, a to prostřednictvím vysílání na Youtube.

Za napadení youtubera z Písku obvinili policisté muže a dva mladistvé

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám