Hlavní obsah

Při útěku ze záchytky se 21letý mladík zřítil na koleje a zemřel

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

V úterý ráno zahynul v Pardubicích 21letý mladík z Trutnova při pádu z nadjezdu vedoucího přes železniční trať u pardubické rafinerie Paramo. Mladík se zabil poté, co utekl z asi dvě stě metrů vzdálené protialkoholní záchytné stanice. Zda v pozadí události stojí sebevražda či nešťastná náhoda, zatím policie vyšetřuje.

Článek

Jednadvacetiletý muž byl brzy ráno ošetřován v pardubické nemocnici. Zdravotnický personál však měl obavy z možného napadení ze strany opilého mladíka, proto zavolal policisty. Ti mladíka převezli s 2,33 promile alkoholu na záchytku.

„Při sepisování formulářů se mu podařilo utéct a skočil nebo spadl na železniční trať,“ řekla Právu mluvčí pardubických policistů Eva Maturová.

Přestože muž byl policisty na záchytnou stanici pouze eskortován a nebyl zadržen, policisté za ním vyběhli. Při jeho útěku už ho pouze zahlédli jak padá z nadjezdu vedoucího přes železniční trať. Mladík byl po pádu na místě mrtev. Zatím není vůbec jasné, co mladíka k útěku vedlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám