Hlavní obsah

Při třídění papírového odpadu v Ostravě našli mrtvého muže

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Mrtvého muže našli v Ostravě při třídění obsahu kontejnerů určených na sběr starého papíru. Policie nyní zjišťuje jeho totožnost a domnívá se, že šlo nejspíš o bezdomovce, který v kontejneru hledal útočiště před chladem a následně skončil v popelářském voze.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Aktuálně zjištěné informace nenasvědčují úmyslnému jednání další osoby vůči zesnulému a podílu na jeho úmrtí. Kriminalisté prověřují verzi úmrtí muže v důsledku devastujících zranění způsobených mechanismem svozového vozu,“ informovala mluvčí policie Gabriela Holčáková. Zdůraznila ale, že prověřování je teprve na samotném počátku a verzí může být více.

Policie zatím nezná totožnost muže. Napomoci by jim mohlo bohaté tetování, které měl po těle, například na předloktí levé ruky měl výrazný nápis Jeňa.

„Oblečen byl do tmavého trika s dlouhým rukávem, bundy modré barvy, šedých teplákových kraťasů. Obut byl do hnědé kotníkové obuvi,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám