Hlavní obsah

Při srážce dvou aut s náklaďákem pět zraněných

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Vážná havárie tří automobilů zablokovala v pátek před třináctou hodinou hlavní silnici mezi Hradcem Králové a Jaroměří. Na křižovatce s odbočkou na obec Světí se srazily Škoda Felicia, Škoda Octavia s německou SPZ a nákladní automobil Iveco.

Článek

Podle policejního šetření bylo příčinou nehody to, že padesátiletý řidič iveca, jedoucí od Hradce Králové, zezadu narazil do felicie, která odbočovala doleva na Světí. "Felicia byla vlivem nárazu odhozena do protisměru, kde se srazila s přijíždějící octavií. Ve felicii byly těžce zraněny dvě osoby, trojčlenná posádka z octavie utrpěla zranění lehká," informovala Právo mluvčí hradeckých policistů Anna Pešavová.

Na místě zasahovali vedle hasičů i zdravotníci s vrtulníkem a několika sanitkami královéhradecké záchranné služby. Hlavní tah z Hradce Králové na hraniční přechod Náchod-Běloves byl asi jednu hodinu neprůjezdný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám