Hlavní obsah

Při převrácení malotraktoru se na Opavsku vážně zranil člověk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva muži se zranili v pátek večer při nehodě malého traktoru, ke které došlo nedaleko obce Darkovice na Opavsku. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Jeden muž byl zraněn vážně.

Foto: ZZS MSK

U nehody zasahoval záchranářský vrtulník

Článek

Ke kolizi došlo ve volném terénu mimo zástavbu obce, a to krátce po šesté hodině večerní. Na místo kromě vrtulníku záchranářů vyrazila i pozemní posádka.

„Čtyřiačtyřicetiletý muž byl při převrácení stroje zraněn, a to v oblastech břicha, pánve a dolní končetiny, jeho stav byl vážný. Záchranáři jej museli ošetřit v prudce svažitém terénu,“ sdělil mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Malého chlapce srazilo na náměstí v Kroměříži auto. Přistával tam vrtulník

Krimi

„Uložili pacienta do podtlakové matrace a za současného jištění lanem vytáhli na bezpečné místo. Posádky zahájily podávání léků a poté byl muž vrtulníkem přepraven do ostravské fakultní nemocnice,“ dodal.

Do stejné nemocnice záchranáři transportovali pozemní cestou také šestasedmdesátiletého muže, který při nehodě utrpěl poranění hrudníku. Jeho stav se jevil jako středně závažný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám