Hlavní obsah

Při požáru v Tanvaldu zraněni dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TANVALD

Dva muži utrpěli v pondělí ráno zranění při požáru domu v Tanvaldu na Jablonecku. "Zranění jsou podle zdravotníků jen lehká, nějaké drobné popáleniny. Oba jsou v péči lékařů tanvaldské nemocnice," řekla jablonecká policejní mluvčí.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Dům u mezinárodní silnice E-65 nedaleko tanvaldského vlakového nádraží začal podle hasičů hořet kolem 06:30. Plameny zachvátily podkroví a dostaly se ven střechou. Na místě zasahovaly dvě jednotky profesionálních hasičů a dva dobrovolné sbory. Oheň se podařilo uhasit krátce před 09:00, řekl ČTK operační důstojník jabloneckých hasičů.

Miliónová škoda

Oheň prakticky zlikvidoval nedávno rekonstruovaný mezonetový byt v prvním patře a podkroví domu. Vybavení bytu je zničené, prohořela střecha a ohořelá jsou i okna. Co bylo příčinou požáru, zatím hasiči nevědí. Nelze podle nich vyloučit nedbalost ani například závadu na elektroinstalaci. Vyšetřovatelé odhadli škodu na milión korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám